Saturday, April 11, 2009

tunjukkan aku!

heh! da lame da aku xbetego sapew ngn sumone ney...padahal dlu kami close gilew...aku da penah doa..law memang kitowg xpatot bersame ataw xpatot rapat aku minx tuhan jaohkan atau ilangkan diew dari mata akuw n dr ingatan akuw..tp xpenah p0wn terjadi cmtuw...kekadang sampai aku mimpi diew plak...even time uh ati nga marah boley gak termimpi diew..rasenyew da dkt 2 bulan kowt xbetego sesame sendiri even blaja same kolej n same cluz...aku slalu terpikir apasal la owg nak wat cite pasal aku sampai aku gado ngn diew...aku pk balek xde gune gado2..aku nak kawan ngn diew sakat diew mcm mane aku wat kat owg len..tp aku xbrani...no fon..mespes...pe sume aku da delete...xkan nak face to face..memang aku kering..tp hal cmney goyang gile wo0..pasal mespes diew uh memang aku salah..n aku minx maaf sebanyak nyew...tp please! jgn caye cite yg ko dgr dulu..aku xcakap n aku xbuat k! aku ney memang pelik...law da gado aku memang xkan tego...n xkan hingin nakrapat balek...tp dgn diew..len plak...untuk kurangkan perasaan uh...aku slalu larikan diri dr diew..law terserempak aku akan patah balek...law kami kuar ramai2 ngn geng aku akan dok sejaoh mungkin..law jalan same2 aku akan jalan yg last skali..n kalo diew adew dalam cluz aku akn monteng xsanggup tgk diew nyew pasal...law x aku akan tringt hal2 lame yg kekadang wat aku hepi kekadang mara kekadang cdey..aku sgt memohan kepadamu YA ALLAH..bg petunjuk apew yg aku patot buat...entahla...

3 comments:

Elisa Aiza said...

Lisa tau.

KAK wany.

kekekek.

z.a.i.m said...

eyyy!!

jgnla cakap!

adeh malu la...

ahaha

Elisa Aiza said...

ada award untuk abg.